Eventet är till för att utbyta kunskap, information och för att nätverka, men även för att ha roligt och hylla några i sektorn lite extra mycket genom priset Årets Samhällsbyggare och Årets Clarence Morberg-pristagare.

Vi kommer att ha mer än sextio seminarier i nio olika programspår

– Vi kommer att ha mer än sextio seminarier i nio olika programspår, däribland digital utveckling, infrastruktur, fastighetsvärdering, stadsutveckling och samhälle samt bygg och anläggning. Dagen innan seminarierna startar, den tionde oktober, bjuder vi på flera mycket intressanta studiebesök, säger Sara Haasmark, vd för Samhällsbyggarna.

 

Till för samhällsbyggnadssektorn

 

Syftet med seminariet är att sprida kunskap och forskning, att berätta om det senaste som händer och det bästa som gjorts i sektorn.

– Målgruppen är alla inom samhällsbyggnadssektorn, de som planerar, bygger och värderar, de som studerar, bestämmer och berörs. Att mötas och få ta del av det senaste som gjorts och det senaste som det forskats om är så oerhört värdefullt. Jag tycker att man givetvis ska besöka Samhällsbyggnadsdagarna eftersom man under dessa dagar underhåller och utökar sitt nätverk, får ny kunskap och ny information, får ha roligt med andra i sektorn. säger Sara Haasmark.