Vilka människor spenderar du mest tid med? Och hur får du den energi och idéutbyte du behöver för att växa med din vision som entreprenör?

 

Skapa någonting större

Sverige är ett land fullt av fantastiska individer med stora drivkrafter, människor som är barnsligt förtjusta i att gå all in på sina idéer för att skapa någonting mycket större än sig själva.

"Det kan korta vägen till bra beslut."

Samtidigt är livet som entreprenör utmanande och kräver hårt arbete med stort ansvar över de många beslut som ska fattas. Att då ha ett kvalificerat bollplank av dem som förstår och delar ens vardag och själva upplevt de faser alla växande bolag förr eller senare ställs inför, är guld värt. Särskilt när det kan korta vägen till bra beslut.

 

Unga människor och gamla sanningar

Young Entrepreneurs of Sweden (YEoS) firar i år 10 år som Sveriges varmaste nätverk för entreprenörer under 35 år. Vi samlar människor som driver utveckling och utmanar gamla sanningar. Som skapar samhällsutveckling, nya produkter och arbetstillfällen. Människor som vaknar varje morgon i sin kraft och är galna nog att tro att de kan förändra världen.

"Du blir som du umgås"

Så vem utmanar dig och får dig att sikta högre, drömma större och skratta mer? Du blir som du umgås, så bygg ditt nätverk med omsorg!